Мода

Какво да облека днес

В плисе винаги ще изглеждате елегантна

21.05.2014г. / 09 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

В рубриката „Какво да облека днес“ ви предлагаме нещо в плисе. Плисето ще бъде актуално и през тази година. То придава на дрехата по – женствен и изискан вид и е подходящо както за вечерно облекло, така и за вашата дневна визия. Изберете плисе в черно или ярък цвят като този.

Подобен топъл цвят е изключително комбинативен със сиво, кафяво. Ако разполагате с подобен модел рокля плисе, към нея ще се съчетават добре високи велурени ботуши. Но бихте могли да я носите и с половинки обувки или да добавите плътни чорапи над коляното, които да комбинирате със сандали на висок ток.

Свързани статии

Може би ви звучи неприемливо, но в последните няколко сезона едни от най-големите модни брандове наложиха носенето на сандали на ток с плътни дълги или по-къси чорапи. За връхна дреха изберете късо вталено сако или кожено яке.

Останалите аксесоари също са от значение. Ако роклята ви има такава панделка, не е необходимо да добавяте гердан. Сложете на ръката си няколко различни красиви гривнички, а слънчевите очила нека бъдат с кръгла форма.

В случай, че имате дълга плисирана пола или такава, която е с дължина до коляното, изберете втален топ от памук или ефирна материя, боти или половинки обувки и късо сако или кожено яке.

Снимка: keikolynn

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
hm, stranni idei , az i plise - tpka za tarkaliane
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 3 rate down comment
Ели ( преди 9 години )
Да бе, плисе като ученичка, как пък не!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар