Мода

Какво да облека днес

Изберете ефирна рокля от нежна материя и с интересни десени

26.05.2014г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

В рубриката „Какво да облека днес“ обръщаме внимание на ефирните материи и пастелните цветове, които ще бъдат изключително актуални. Температурните амплитуди позволяват да разгърнете разкоша на фините материи и да добавите малко повече цвят за един наистина забележителен имидж.

Днешното ни предложение е за една романтична визия. Изберете рокля в комбинация с коприна, полиестер или фин памук. Преоткрийте комбинацията от по-светлите тонове както е в тази визия като екрю, бледорозово, с малко лилаво и жълто.

Десените ще направят модела на роклята още по-интересен. Изберете флорални мотиви, животински принтове, геометрични фигури и т. н. Ако е достатъчно топло, може да си позволите да обуете на босо сандали на ток в мек пастелен цвят.

За още по-интересна визия, ние ви препоръчваме да комбинирате с фини и ефектни чорапи с дължина около глезена или коляното. От връхна дреха едва ли ще имате нужда, но все пак, едно вталено сако или жилетка тип болеро няма да са ви излишни за късните часове на деня.

Свързани статии

Съобразете и бижутата. Нека бъдат обемни, пищни и с повече камъни и блясък. Гримът да подхожда на цветовете на тоалета. Тук моделът е с меки розови тонове, които са подходящи за дневна визия.

Добавете кожена чанта тип торба, малка чантичка за през рамо или чанта в квадратна форма с винтидж настроение.

 

Снимка: keikolynn

Коментирай