Мода

Какво да облека днес

Изберете повече цветове и геометрични фигури

03.06.2014г. / 08 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pinterest

Снимка: pinterest

Въпреки че юни не започва толкова слънчево, колкото ни се иска, бихме могли да добавим малко повече настроение в дните си като изберем свежа комбинация от цветове и десени. В рубриката ни „Какво да облека днес“ ще ви покажем две предложения за повече настроение в дъждовните дни.

Едни от актуалните акценти за пролетта и лятото ще са геометричните фигури. Тях ще ги откриете навсякъде – при полите, роклите, панталоните, аксесоарите, бижутата. Бихте могли да изберете нещо по-класическо като цветове, но тъй като се нуждаете от повече настроение, нека бъде по-шарено.

Изберете клин или панталон в разнообразни цветове и с геометрични фигури. Когато полата или панталонът съчетават в себе си повече от един цвят, това ги прави изключително комбинативни.

Вие сте значително улеснени при избора на блуза, връхна дреха, както и останалите аксесоари. В случая моделът е добавил фина бяла памучна блуза, вталено бяло сако, червени обувки, червена квадратна чанта без дръжка и слънчеви очила с плътна ретро рамка отново в червено, Красиво, цветно, с много настроение и малко блясък върху чантата.

Свързани статии

Следващата свежа идея отново е под знака на геометричните фигури. Предложението е подходящо и за офис визия, тъй като съчетава класически цветове с премерената яркост на жълтия цвят. Трябва ви пола на точки, които да бъдат с лек златен отблясък в цвят слонова кост или бежово.

Изберете риза в синьо с жабо и вталено късо сако в жълто, червено или в краен случай черно. Обувките е добре да бъдат на висок ток в черен цвят, а ако сте по-смели, могат да бъдат с цвета на сакото, което сте избрали.

Визията ви ще стане още по-интересна, ако се осмелите да комбинирате различни геометрични фигури. В случая има комбинация между точките на полата и пресечените линии на малката чанта.

снимки: styletracker-na.tumblr,pinterest

Коментирай