Мода

Какво да облека днес

Нещо на райе в комбинация с животински мотив

05.06.2014г. / 09 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме една актуална и свежа идея. Да комбинирате райе и животински мотиви. И двата акцента трябва да бъдат част от вашия гардероб, ако искате не само да бъдете актуални, но и забелязани.

Изберете пола с райе, като комбинациите могат да бъдат разнообразни – черно с бяло, бяло със синьо, червено с бяло или да е по-шарено. Добавете Животински мотив към визията си като изберете чорапогащи или дълги чорапи с котенца, например.

Такива се продават в много от бутиците, както и в интернет магазините за пазаруване. Дължината на полата зависи от вашите предпочитания, както и от това дали ще обуете чорапи или чорапогащи.

Свързани статии

Хубаво е животинският мотив върху тях да се вижда. Съчетайте с вталена едноцветна памучна блуза или риза. За обувки изберете нестандартната комбинация сандали и чорапи или ако не сте толкова смели, половинки обувки на малък ток или боти.

Връхната дреха нека бъде късо и вталено кожено яке или сако. Не забравяйте и за най-важния аксесоар, особено ако слънцето се покаже – слънчевите очила. По възможност нека бъдат в ретро форма, напомняща за котешки очи.

Маникюрът и гримът трябва да са в меки пастелни цветове.

снимки: keikolynn

Коментирай
Свободно време