Мода

Какво да облека днес

Комбинирайте два или повече ярки цветове за настроение

09.06.2014г. / 08 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: styletracker-na.tumblr

Снимка: styletracker-na.tumblr

Юни е месец на цветовете. Имате нужда от повече и ярки цветове в смели комбинации, за да усетите полъха на лятото, особено в неприветливите дъждовни дни. В рубриката „Какво да облека днес“ ви споделяме една свежа идея за повече лятно настроение.

Осмелете се да бъдете по-цветни като съчетаете два ярки цвята. Моделът е комбинирал наситенорозово със синьо. Вие може да направите вашата комбинация като има безброй много начини за съчетаване като червено със зелено, синьо с жълто, червено с корал, розово с оранжево и т. н.

Ще ви трябва пола с висока талия и дължина около коляното. Ако предпочитате по-късите дължини, изберете по-къса пола. За да седи по този начин разперена, материята на полата трябва да бъде по-твърда и да има едно две по-големи плисета.

За да изпъкне красотата на линиите й е важно да бъде съчетана с вталена блуза или фин пуловер, които или да са прибрани в полата, или да бъдат по-къси на дължина. Ако харесвате ризи, съчетайте имиджа с риза боди.

Свързани статии

Те са удобни и стоят красиво на подобен модел долна част с висока талия. Не забравяйте и дамската си чанта. Съчетайте визията си с такава, която има много цветове в себе си и може би малко арт настроение.

Очилата да бъдат с ретро рамка, гримът и маникюрът в пастелни леки цветове. За тази визия не се нуждаете от много бижута. Трябват ви малки и изчистени обеци, а ние бихме добавили и обемно колие с многоцветни камъни.

Какви обувки да изберете? Ние бихме комбинирали фини чорапи със сандали на ток, но вие може да съчетаете с половинки обувки на ток или обувки тип балерина.

Снимка: styletracker-na.tumblr

Коментирай