Мода

Какво да облека днес

Комбинирайте дантела с асиметрични линии

11.06.2014г. / 09 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Лятото започна все повече да се усеща, което ни дава свободата да носим любимите ни сандали с кожени каишки. В рубриката „Какво да облека днес“ ви споделяме една приятна визия с асиметрични линии и дантела.

Дантелата е класически елемент, който никога няма да бъде демоде. Затова може да си позволите да я носите навсякъде и по всяко време на годината. От друга страна комбинирането на десени и различни елементи е задължително, когато искате да бъдете забелязани.

За подобен аутфит ще трябва да съчетаете пола с висока талия и трапецовидна кройка, която е с асиметрични линии, геометрични фигури или флорални мотиви.

Ако искате да издължите визията си, линиите трябва да бъдат вертикални, а не хоризонтални. Моделът е комбинирал екрю с тъмнокафяво. Вие може да изберете пола, която е в черно-бяло, нещо с червено или по-цветно. Тъй като температурите се покачиха драстично, няма да имате нужда от чорапи или чорапогащи.

Свързани статии

Съчетайте с кожени сандали с много каишки, които са в черно, тъмнокафяво или червено и са на висок ток. Горната част ще бъде фина и по-къса на дължина блуза, топ или бюстие в екрю с дантела. За да допълните разкоша с дантелата, на косата си поставете и аксесоар облечен в нея като диадема, лента, шнола.

Цветът на останалите аксесоари съобразете с цветове от визията ви. Чантата може да бъде тип торба или малка чанта, която да носите през рамото, а защо не и нещо в ретро линия. Лакът на ноктите нека бъде в цвят патладжан или черна череша. Гримът трябва да е лек и в естествени цветове.

Снимка: keikolynn

Коментирай