Мода

Грандиозен модел спектакъл с тоалети от котюр (галерия)

Колекция бе представена от най-известните ни топмодели

16.06.2014г. / 18 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка:  Rose Fashion House

Снимка: Rose Fashion House

На грандиозен моден спектакъл Rose Fashion House представи ексклузивно новата колекция на световната модна марка JOVANI.

Колекцията бе представена от най-известните ни топмодели, които дефилираха за първи път с тоалети от котюр, които изненадаха почитателите на високия клас вечерни тоалети.

Собственикът на световния бранд г-н Ейбрахам Джовани, който облича звезди като Анджелина Джоли, Парис Хилтън, Дженифър Лопес, Адриана Лима, Ким Кардашян, Селена Гомес, Миранда Ламберт, Брук Шийлдс и Хилъри Дъф, както и редица наши ВИП-персони, бе специален гост на модното дефиле.

Господин Джовани аплодираше модното ревю от първия ред и с присъствието си подкрепи официалния и единствен представител на световния бранд за България в лицето на г-жа Катя Роуз и г-н Александър Кафадаров.

Именно те станаха част от голямото семейство на американския бранд и единствен негов представител в България.

Сред отбраната публика на модното шоу се откроиха личности от всички сфери на обществения живот, сред които: Евгения и Николай Баневи, бизнес дамата Таня Скринска и нейния съпруг, д-р Катя Паскова, Евгения Калканджиева, Виктория Гешева, фолк звездата Преслава, Асоциация Мис и Мисис България, представители от бизнес средите, от дипломатическия корпус, както и много гости от чужбина.

На сцената дефилираха едни от най-известните родни модели като Ирен Онтева, Ваня Пейчева, Деси Зидарова, Петя Велкова, Миглена Николова, Гергана Малкоданска, Олга Модева, Фани Хараламбиева, Петя Милушева и други.

За първи път в България модното ревю бе предавано пряко по интернет.

Официалните тоалети на модния бранд са буря от цветове, шик, блясък, елегантност и съблазън. Изборът на рокли варира от дълги официални с дантели и изящни декорации до къси и закачливи в красиви цветове.

Въпреки че ярките тонове са изключително популярни през новия сезон, пастелните също имат своето място. Другата актуална тенденция е илюзията, която се постига с цялостна мрежеста материя, която изглежда като втора кожа.

Тя се забелязва в деколтето или на гърба. И през този сезон марката залага на комбинацията между къси и дълги рокли. Те са изработени от екзотични материи и са украсени с пера, камъни Сваровски, перли, мъниста и пайети.

Свързани статии

Ако искате да изглеждате зашеметяващо, изберете късите официални рокли с гол гръб. Те са в свежи и ярки цветове. Това, което ги прави закачливи, са загатващите дължини и дизайна на цветя. Световният моден бранд отново залага на различните видове текстил, на леките, ефирни и прозрачни материи.

В роклите преобладава шифонът и дантелата. Силуетът е изчистен и стилен.

От котюр линията се отличава с особена креативност и интригуващи дизайнерски детайли. Официалните рокли подчертават фигурата, а в повечето случаи предлагат деколтета във формата на сърце или ефектни дълбоки деколтета. Те са инкрустирани с перли, пера и уникални бижута.

Марката предлага за своите клиенти по цял свят бизнес и коктейлни рокли, които се отличават с изчистена линия и изтънчен силует. Брандът е популярен и с тоалетите си, които са подходящи за абитуриентки и за младите дами, които държат да са неповторими в най-празничната нощ в живота си.

От няколко години марката налага на световния моден пазар и булчински рокли, които се отличават с естествените и скъпи материи. Декорирани са с много камъни и дантела, а булките ще се почувстват неповторими с уникалните и дълги шлейфове.

Цветовете варират от класическото бяло до екрю, цвят шампанско и златисто. Актуална за сезона също е комбинацията от два цвята.

Снимки: Rose Fashion House

Коментирай