Мода

Основни акценти при банските за лято 2014

Принтове, плетени акценти и камъни ще украсят банските костюми

17.06.2014г. / 09 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: reuters

Снимка: reuters

Въпреки леките колебания в температурите, времето вече е подходящо за първи слънчеви бани. Сигурни сме, че сте подготвили своите плажни визии, но въпреки това е добре да знаете какви акценти ще бъдат актуални при банските това лято.

Банските тип винтидж са едно закачливо напомняне за пин ъп момичетата. Моделът на бикините е с висока талия, което го прави подходящ и за онези дами, които искат да скрият малко повече от коремчето и задните части.

Горната част повдига секси и подчертава бюста. Може да го изберете в разнообразни цветови комбинации, като изключително актуални акценти и този сезон при банските костюми ще бъдат точките, дантелата, животинският принт и плетените декорации.

Не забравяйте да добавите и подходящи бижута, както и сандали на висок ток с кожени каишки и дървена подметка.

Банските с плитки долнища също имат запазено място върху плажните хавлии. Може да ги откриете в разнообразни линии и модели, а също така и богато декорирани с камъни, мъниста и пайети.

В този модел горната част е с квадратни чашки и изчистен цвят за разлика от долната, която напомня леко животинския принт и също е в разчупена линия. Това прави банския още по-интересен.

И това лято принтовете ще направят плажната ви визия изключителна.

Изберете бански с 3D принт на флорални мотиви, животни, цветя, плодове, пейзажи и всичко останало, което ви допада. За да бъде още по-интересен, изберете го в асиметрични линии.

Асиметрията в моделите бански се наблюдава както при половинките, така и при целите. Преплитането на линии, изрязани форми, силното подчертаване на талията, бански с едно рамо, оформящи разнообразни геометрични фигури (които също са основен акцент при банските).

Такива бански не са особено подходящи за събиране на слънчев тен, а по-скоро за дните, в които предпочитате да останете под чадъра, в компанията на студен летен коктейл.

Свързани статии

Изберете цветове, които да подхождат на останалата част от вашия летен имидж и такива, които биха подчертали бронзовия загар на кожата ви.

Снимки: fashionising, reuters

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )