Мода

Какво да облека днес

Нека бъде рокля на геометрични фигури

20.06.2014г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: atlantic-pacific.blogspot

Снимка: atlantic-pacific.blogspot

Райе, геометрични фигури, точки, ромбоиди, всички те са част от актуалните за сезона десени. Те придават индивидуалност, екстравагантност и повече настроение на визията. В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме една шик идея за имидж, подходящ за офиса, дневна визия или за парти.

Петък е любимият ден на всички момичета, защото е ден за шопинг. Ето защо, забавлявайки се докато пазарувате, потърсете вашата рокля на геометрични фигури. Моделът може да бъде трапецовиден или класическа права линия с дължина около коляното.

Не е задължително да изберете тази цветова комбинация, но ако ви допада геометрията в бяло и черно, нека има лек контраст в обувките.

Тук моделът е съчетал роклята с неоново жълти половинки обувки на висок ток. Вие може да добавите червени, електриковосини, зелени или розови. Цветът на чантата трябва да съобразите с цветовата комбинация на роклята.

За да създадете същата винтидж визия ще ви трябва малка чанта с къси дръжки и квадратна форма, както и слънчеви очила с големи и кръгли рамки. Косата оформете в небрежен кок или конска опашка. Какви бижута да добавите?

Свързани статии

Ние бихме съчетали подобна рокля с обемно колие с флорални мотиви и много цветни камъни, големи перлени топчета или обемно колие с геометрични фигури.

Обиците трябва да бъдат малки и съвсем деликатни. Може би ще има нужда от една обемна гривна и разбира се красив класически часовник. За връхна дреха е подходящо късо вталено сако и вталено кожено яке.

Снимки: atlantic-pacific.blogspot

Коментирай