Мода

Какво да облека днес

Нежна комбинация от дантела с точки

27.06.2014г. / 07 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме една нежна комбинация между точки и дантела. Моделът е съчетал дънки на точки, които се стесняват към глезена. Ако не можете да откриете в бутиците такива дънки, заменете ги с пола или памучен панталон на точки.

Тук може да видите една идея за това как да принтирате върху дънките си сърчица. За да получите точки, заменете шаблона със сърца със шаблон на точки.

След като вече сте уточнили каква ще бъде долната част, съчетайте я с горна, която е с дантела. Съветваме ви да изберете нещо в екрю, като блуза, топ, риза, бюстие, жилетка. Екрю дантелата ще отвори вашата визия и като цвят екрюто е изключително комбинативен.

Особено секси са кръглите якички на блузите. Затова опитайте се да добавите такава якичка само като аксесоар или да закупите дантелена блуза с кръгла яка. Обувките е добре да са на висок ток.

Свързани статии

На този имидж велурът ще изпъква добре. Ето защо и моделът е съчетал дънките и блузата с велурени половинки обувки на висок ток.

Вие може да комбинирате и със сандали. За да завършите вашата нежна визия, оформете косата си в небрежен кок и завържете малък шал в подходящи цветове като тюрбан.

Този вариант на връзване на шал на главата ще бъде изключително актуален през това лято. Изборът за модела на чантата оставаме на вас. Но не пропускайте да добавите още повече цвят като я изберете в ярки багри.

снимки: keikolynn

Коментирай