Мода

Какво да облека днес

Нещо на цветя или райе, което да напомня за морето

30.06.2014г. / 09 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: prettylifeanonymous.blogspot

Снимка: prettylifeanonymous.blogspot

Започваме седмицата с много настроение и цвят. Днешното ни предложение в рубриката „Какво да облека днес“ ще бъде под знака на ярките цветове и цветята.

Първата идея за летен имидж комбинира рокля на флорални мотиви в ярък цвят, получен от комбинацията между лимоненожълто и цвят горчица.

Основният цвят на роклята е екрю. Моделът на роклята е с висока талия, като в долната си част е трапецовидна и с дължина около коляното. Съчетана е с подходящо колие с цветя, както и велурени сандали в красив син цвят.

Дори и да не откриете в гардероба си тези свежи цветове, направете вашата лятна комбинация, която да бъде експлозия от два или повече контрастиращи цвята.

Ако предпочитате нещо по-семпло, но с не по-малко настроение, обуйте любимите дънки или памучен панталон. Горната част нека бъде топ, блуза без ръкав, риза в пъстри цветя. Добавете още повече флорални мотиви, като съчетаете с подходящ гердан.

Ако сте на морето или предстои скоро да видите морския бряг, тази комбинация ще бъде изключително подходяща за вашата морска визия. Съчетайте типично морски мотиви, като райе в синьо, бяло, червено, бежово, малко златно, акценти като котва, морски звезди, миди, корабни въжета и т. н.

Не забравяйте и най-важния аксесоар за вашата лятна почивка – красива шапка с голяма мека периферия или бомбе.

Снимки: prettylifeanonymous.blogspot

Коментирай
Здраве и красота