Мода

Какво да облека днес

Плисе с флорални мотиви

02.07.2014г. / 08 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Посрещнете юли облечени с флорални мотиви в цветовете на дъгата! Въпреки променливото време, ние трябва да съумеем да запазим доброто си настроение и положителната нагласа.

Както знаете, цветовете могат да повлияят на психиката и нагласата към всичко, което ни заобикаля. Затова, ако слънцето през юли не ви е достатъчно, добавете повече цвят в облеклото.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме с вас една цветна идея, която е подходяща за разходките из града, край морето и за офис имидж.

Изберете панталон на цветя в разнообразни цветове. Какъв модел да бъде? Изключително актуални са тези, които се стесняват към глезена, панталоните от ефирни материи с по-широки крачоли, както и пола-панталоните.

В това предложение моделът е избрал горна и долна част в един и същ десен от лека и ефирна материя. Панталонът позволява свобода на движението. Моделът му е изключително комбинативен и може да се носи както с кецове, така и с високи сандали.

В първия случай е подходящ за една по-ежедневна визия, докато ако го съчетаете с елегантни обувки на висок ток, може да бъде вашата визия за делова среща.

Свързани статии

Костюмът от флорални мотиви е съчетан с приятно млечнозелено, което също е един от предпочитаните за сезона цветове. Красивата зелена блуза е декорирана с фино плисе. Плисе и цветя са чудесна нежна комбинация за вашата визия.

Плисираните ризи, блузи, поли винаги добавят една изтънченост и елегантност на визията. Не пропускайте да добавите от тях в гардероба си. Сандалите, с които моделът е обут също са от актуалните за лятото на 2014 година.

Велурени преплитащи се каишки в ярки цветове. Чантата е добре да бъде в изчистен и ненатрапчив класически цвят, който да не нарушава стилистиката на имиджа. Гримът също е лек, в меки пастелни цветове.

Снимка: keikolynn

Коментирай