Мода

Оригинална идея за декорация на очила

Как да декорирате вашите очила, така че да приличат на бутиков модел

03.07.2014г. / 09 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

Един от незаменимите дамски аксесоари за летните дни са слънчевите очила. Рамките, които ще бъдат актуални за лятото на 2014 година ще напомнят много за стила на 60-те и 70-те години на миналия век.

Характерни ще са леопардовите рамки, големите, кръгли и плътни рамки тип София Лорен, издължените, които напомнят котешки поглед и тези с декорация. В декорацията на рамките при слънчевите и диоптрични очила ще има много флорални мотиви, перли и камъчета.

Ако искате да ги направите част от вашата визия, ние ще ви покажем как да декорирате вашите очила, така че да приличат на бутиков модел.


Най-напред се отбийте през някоя кинкалерия и купете камъчета, цветчета от пластмаса, перли в различни цветове и размери. За да ги фиксирате ще ви трябва и лепило на водна основа.

Важно е, когато избирате детайлите за декорация, да се съобразите с цвета на рамката, с нейната плътност. Ако рамката е по-широка може да изберете по-обемни перли и цветчета.

Идеята е, когато декорирате очилата, видимостта и комфортът ви при носене да не се наруши от цветчета или перли, които закриват част от стъклата на очилата.

Свързани статии

С помощта на лепило поставете акценти така, както ви харесва. Не пропускайте да добавите малко елементи в страничните рамки.

Ако перлите са ваш любим аксесоар и имате подобен модел кръгли очила, може да ги поставите по този начин.

Снимки: Facebook, Glambistro

Коментирай