Мода

Какво да облека днес

Направете вашата комбинация от тюл, точки, фина бродерия и панделка

04.07.2014г. / 09 10ч.
Михаела Лазарова
Снимки: keikolynn

Снимки: keikolynn

Петъчните летни вечери винаги са специални. В тях срещате много усмихнати хора, усещате аромата на море и винаги се сливат със съботните утрини. Петък вечер е запазена за партита! Днес в рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме една визия, подходяща за петък вечер и не само.

Характерното в този имидж е съчетаването на няколко основни акцента. Всеки един от тях допълва другия и именно това прави визията изящна и секси. Направете вашата комбинация от тюл, точки, фина бродерия и панделка.

За горна част изберете блуза с къс или дълъг ръкав от черен тюл, с точки и декорация от дантела. Блузата трябва да бъде втален модел, тъй като полата, с която ще я комбинирате ще бъде с по-висока талия.

Полата трябва да е изцяло от тюл. Тюлът трябва да бъде по-мек и свободно падащ. Цветът на полата нека бъде слонова кост с лек розов оттенък.

Тюлът винаги се е комбинирал добре с бродерии, дантели, плисе. Затова изберете пола, която има деликатна декорация с някои от изброените акценти.

Свързани статии

Обувките или сандалите трябва да са на висок ток и в подходящ цвят. В тази визия има още два важни аксесоара, които не бива да пропускате – чантата и тънкото кожено коланче с панделка. Коланът се поставя само за разкош, а чантата не бива да бъде обемна.

Прическата напомня женственост, но не и прекалена строгост. Гримът е вечерен, с лек опушен ефект и бронзови частици.

Снимки: keikolynn

Коментирай