Мода

Какво да облека днес

Свежа комбинация от райе, цветя и леопардов принт

07.07.2014г. / 08 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Днес в рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме една актуална комбинация между райе и флорални мотиви. Съчетаването на различни десени е водещо в модните тенденции не само това лято, а през последните няколко сезона.

Как да създадете вашата неповторима визия? Потърсете чифт стари дънки, които не носите. Отрежете с помощта на ножица панталонките с желаната от вас дължина, но не подгъвайте. Добавете потник или блуза на райе и съчетайте с късо вталено сако на цветя.

Изберете сандали на равна подметка или на платформа. В тази визия моделът е избрал зелени сандали. Както забелязвате, зеленият цвят изпъква на фона на останалите цветове на флоралните мотиви на сакото.

Ето защо, ако и на вашето сако има по-ярки цветове, изберете сандалите в някои от тях. Комбинацията между блуза на райе и сако на цветя би се съчетала добре и с пола, дълги дънки или панталон.

Свързани статии

Долната част също може да бъде с десен на цветя, когато искате да постигнете една по-екстравагантна визия. Комбинирането на принтове не спира дотук. Не забравяйте най-важния аксесоар за летните дни – слънчевите очила.

Моделът е избрал интересен модел с кръгли леопардови рамки, които се допълват добре към райето и цветята. Бъдете смели в комбинирането на акцентите. Модата е за тези, които обичат да експериментират с материи, линии и цветове.

Снимка: Keikolynn

Коментирай
Свободно време