Мода

Какво да облека днес

Изберете фруктовия принт

11.07.2014г. / 09 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За да добавите повече свежест във вашата лятна визия се нуждаете не само от оригинални цветови комбинации, но и от ефектни и нетрадиционни принтове, като принтовете на плодове.

Тях може да откриете върху тениски, панталони, потници, обувки, поли, рокли, чанти и т. н. в различни варианти и цветовете на лятото. Да експериментирате като ги комбинирате с други принтове, като точки, райе, геометрични фигури, цветя.

В рубриката „Какво да облека днес“ ще ви покажем няколко идеи за това как да съчетаете дреха с подобен принт с останалата част от облеклото.

За първата идея ще ви трябва панталон с щампи на плодчета. Хубаво е че такива свежи модни предложения може да откриете в почти всеки бутик. Изберете модел, който се стеснява към глезена.

Тъй като е лято, съчетайте го с ефирна риза, потник бюстие или летен памучен пуловер. Може да го комбинирате с обувки или сандали на висок ток или с кецове или обувчици тип балерина. Ако успеете да намерите панталон с принт на ананас, комбинирайте останалите аксесоари в яркожълто. Това допълнително ще отвори визията ви.

Свързани статии

За втората идея изберете ефектен потник отново с фруктов принт. За да бъде по-интересна визията ви нека бъде свободен като модел. Съчетайте го с любимите ви къси панталонки или пола и не забравяйте да обуете гуменки или сандали на платформа.

В следващата идея има експлозия от настроение и цветове. Червеното, розовото и лилавото чудесно си контрастират с цвят горчица. Когато тоалетът ви е от две части, внимавайте за това как комбинирате материите.

Понякога лошият имидж се получава не само от неправилната комбинация на цветове и линии, но и от неправилното комбиниране на материите. Не забравяйте, че имате още много варианти да добавите повече плодове и настроение във визията си.

Снимки: Reuters, pinterest, thesoho.blogspot

Коментирай