Мода

Комбинация от цветове, подчертаваща летния загар

Добавете повече екзотика във вашата лятна визия

13.07.2014г. / 10 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Летният грим трябва да бъде лек, в меки пастелни цветове или да подчертава красивия загар на кожата. Днес ще ви покажем едни от най-актуалните цветови комбинации, с които да бъдете зашеметяващи и да подчертаете красотата на бронзовия тен.

Съчетанието от всички цветове на дъгата напомня за тропиците. Ако искате да добавите повече екзотика във вашата лятна визия, осмелете се да съберете върху клепачите си целия разкош на летните цветове.

Цвят на орхидея

Наситените розови и лилави нюанси са подходяща комбинация за вашия дневен летен грим. Придават женственост и допълнителна яркост. За да гримирате по този начин клепачите, най-напред нанесете розовите сенки до половината на клепача.

Над тях поставете сенки в цвят ванилия със ситен брокат. Между двата цвята поставете бледолилаво, а за да добавите повече сянка, нанесете сенки в цвят патладжан. Долният клепач подчертайте с молив и нанесете спирала. На устните и скулите също поставете розов акцент.

Свързани статии

Нощна пеперуда

Грим, подходящ за дневна или вечерна визия. Комбинация от злато, тъмнолилаво, тюркоаз и морскосиньо. На скулите може да поставите лек бронзов руж, а на устните безцветен гланц.

Сафари

Комбинира топлите цветове на пустинята, оранжево, охра, ванилия с брокат и меко розово. Най-напред нанесете върху целия клепач до основата на веждите сенки в цвят ванилия.

Следват сенките в топла охра. А накрая направете нежно преливане между розово и оранжево. Долният клепач подчертайте с кафяв молив и поставете спирала на миглите в същия цвят. Ружът нека бъде в цвят кайсия, а червилото в неутрално.

Снимки: Thinkstock, keikolynn

Коментирай