Мода

Какво да облека днес

Свежи идеи за вашата морска визия

14.07.2014г. / 08 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr

Снимка: thepeachskin.tumblr

Аромат на море, пясък между пръстите на краката, морски бриз и много слънце. Днес в рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме две предложения за морски имидж. Когато сте на морска почивка избирате да носите дрехи, които са удобни, от леки и естествени материи като памук, лен, коприна, подчертаващи вашия секси загар и фигура. Следващите идеи са точно такива.

За тази визия потърсете рокля с дължина над или около коляното, а може и дълга до земята в бяло или цвят слонова кост. Дантелата е задължителен елемент в облеклото за това лято. Затова нека и роклята ви има фини бродерии и декорации с дантела.

За обувки изберете кожени сандали на равна подметка или летни ленени ботуши. Цветовете нека да са в бежово, милитъри зелено или тъмнокафяво. Чантата може също да бъде комбинация от лен и кожа или юта и кожа, с две по-къси дръжки или модел тип торба.

Тъй като слънцето е силно, а и ви трябва аксесоар, който да завърши вашата морска визия, не забравяйте за бомбетата или шапките с голяма периферия, изработени от слама или лен. Подходящи за тази визия бижута са обемните гривни и гердани от дърво.

За следващата секси визия обуйте любимите си къси дънкови панталонки или къса дънкова пола. Горната част ще бъде топ със силно изрязан гръб в цвят слонова кост. Отново с декорация от дантела и фин тюл.

Съчетайте със сандали на висока платформа, летни ботуши и разбира се подходяща шапка. Чантата може да бъде тип торба или малка кожена, която да носите през рамо.

Снимка: Thepeachskin, Tumblr

Коментирай