Мода

Декорирайте плетената кошница с цветни пискюли

Свежа идея за летния имидж

15.07.2014г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: honestlywtf

Снимка: honestlywtf

Един от незаменимите летни аксесоари за дамите са големите плетени кошници. Те са удобни не само за пазар и като плажен аксесоар, но са елегантно допълнение към вашата лятна визия. Днес споделяме една идея за това как да декорирате плетената кошница с разноцветни пискюли.

Това, от което се нуждаете са конци за бродиране на гоблени в различни цветове и ножица. От всяка връзка с конци ще може да направите по два пискюла за вашата кошница. Затова си закупете повече конци, ако искате да имате и повече пискюли на нея.

Махнете картончето от конците и ги разрежете от двете срещуположни страни. След това всяко едно от тях разрежете отново на две половини. Вържете ги през средата с оранжев конец и съберете двата края.

След това завържете още веднъж оранжев конец, който да е перпендикулярен на този, който ще ви служи за закачане на пискюла. Подравнете с ножица конците. Така след като оформите и останалите пискюли, може да ги завържете на кошницата.

Свързани статии

За да прекарате конците през сламата може да си помогнете с игла. Ако идеята ви се струва трудоемка, закупете готови пискюли от някоя кинкалерия.

Снимки: Honestlywtf

Коментирай
Свободно време