Мода

Какво да облека днес

Изберете туника, която да носите и като рокля

16.07.2014г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr

Снимка: thepeachskin.tumblr

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме три идеи за повече свежест във визията за лятото. Туниките, които могат да бъдат носени и като плажни роклички са част от гардероба на почти всяка дама. Те са удобни, изработени са от леки и дишащи материи и в тях се чувствате секси.

За първата визия изберете туника в бяло със златни елементи. Златните елементи могат да бъдат щампи върху материята, златни фини бродерии и т. н. В този имидж туниката е с дълъг и свободен ръкав.

Материята е лека, което позволява на кожата да диша и да се усеща комфорта й. Този тип туники се предлагат в различни дължини.

Ако искате да я носите като рокля, изберете вашата с дължина малко над коляното. Белият цвят се комбинира добре с всички останали и особено с кафяво и бежово. Ресните ще бъдат отново на мода, затова добавете като аксесоар велурена чанта с ресни и сандали на равна подметка или платформа с кожени каишки.

В зависимост от това дали туниката е с декорация изберете и бижутата. Съветваме ви да съчетаете с малки и семпли или с обемни дървени гривни и гердани.

Във втората идея туниката леко се разкроява във формата на трапец. Материята е памук и лен, а линията на деколтето, която е шпиц е богато декорирана с бродерии на цветя.

Визия, в която може да си позволите пищност на бижута в различни стилове. Чантичката е с по-дълга дръжка, може да се носи през едно рамо и е с етно декорация.

Свързани статии

В третата идея туниката е в права класическа линия, но е съчетана с тънък кожен колан. Бихте могли да я носите по този начин или да я комбинирате с къси панталонки или къса дънкова пола.

Ако вашата туника е с дълъг ръкав и искате повече прохлада, но и да изглеждате добре, навийте ръкавите. Отново съобразете останалите аксесоари с цветовете и детайлите по нея.

Снимки: thepeachskin.tumblr

Коментирай