Мода

Елен Колева със зашеметяваща фотосесия (галерия)

Актрисата е ярко и запомнящо се присъствие в новата лятна колекция на VHK Fashion

17.07.2014г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Иван Коловос

Снимка: Иван Коловос

Когато говорим за талант, изтънченост и неподправен вкус, няма как да не споменем актрисата Елен Колева. Със своята свежест и женствена непринуденост актрисата Елен Колева е ярко и запомнящо се присъствие в новата фотосесия за лятната колекция на VHK Fashion.

Тя умело и елегантно представя всички линии на модната къща, дело на дизайнерката Веселка Крачунова. Свежест, елегантност, свобода, ярки цветове, флорални мотиви и красиво съчетани десени отличават лятната колекция на модния бранд.

Моделите в нея обединяват четирите линии Casual, Lady, Traveller и Kids. Всички линии са създадени от леки и ефирни материи, лесни за поддръжка.

За тях е характерно, че са от немачкаеми материи, бързо съхнещи, съобразени с идеята на летния сезон, който е подчинен освен на работа и на много ваканционно настроение.

Те греят в ярки цветове – неонови нюанси на жълто, зелено, синьо и циклама. Оранжево и диня са едни от хитовите багри за лято 2014 и присъстват в линията Casual.

Свързани статии

Червено, зелено, синьо, бяло и жълто е избрала дизайнерката Веселка Крачунова за линията Lady. Всички цветове на дъгата присъстват и в Traveller наред с бяло, черно и червено.

Кройките са иновативни и придават уникалност на всички дрехи, като същевременно и неизменно е обърнато внимание на функционалността на всеки модел. Всички модели са удобни за пътувания и с малко аксесоари от няколко модела може да имате уникален гардероб за цялото ви ваканционно ежедневие.

Колекцията обединява свобода, елегантност и класа. Още фотоси на прекрасната Елен Колева може да видите в галерията ни.

Снимки: Иван Коловос

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
ан ( преди 9 години )
Дано този коментар не бъде изтрит ,а с него казвам, че Елен Колева си купи жилище от фирмата на Алекскандър Найденов точно в Park In ,кадето е направена фотосесията й.Нито Елен е хубава ,нито роклите ,но това е въпрос на вкус.НО ВЪПРОС НА МАРАЛ Е ДА СИ ПРАВИШ СНИМКИ В ИМОТ,ОТКРАДНАТ ОТ ДЕЦАТА НА НАЙДЕНОВ.Затова Елен никога няма да бъдеш хубава, защото си нечестна.Оплю този човек преди година ,а сега се подиграваш на семейството му.ГРОЗНО ,МНОГО ГРОЗНО.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 2 rate down comment
Kiko ot Pz ( преди 9 години )
Тази бременна ли е или просто има шкембе?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Хубаво тяло, елементарно лице, никой в главата - да се хване с Майонезата - не всичко е пари - пее Лили Иванова
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време