Мода

Какво да облека днес

Изберете нещо на райе

21.07.2014г. / 09 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Един от основните десени напомнящи за лято и море е райето във всичките му варианти и цветове. В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме две предложения за морски имидж, които са удобни, секси и непретенциозни.

За първата визия изберете рокля на фино райе в комбинация от бяло и синьо или бяло и червено. Особено актуални са дългите ризи, които могат да се носят като рокли. В тази визия роклята на модела е комбинирана и с фина дантела, което я прави още по-интересна.

Подходящи обувки са половинките на висок ток или равна подметка, сандалите на платформа или равна подметка с кожени каишки. Не забравяйте да добавите повече морско настроение, като съчетаете райето с подходящи бижута с фигурки на котва например.

Свързани статии

Бяло и синьо се комбинират стилно с червено, ето защо за аксесоар е хубаво да изберете червена кожена чанта. Косата оформете в небрежен кок, а гримът нека бъде в нюанси, които да подчертават слънчевия загар.

Втората визия може да изберете за вашите вечерни разходки край брега на морето. Обуйте любимите си къси дънкови панталонки или дънкова пола. Горната част нека бъде памучна или копринена риза, която да е в изчистен цвят или на цветя, райета или друг десен.

Подходяща връхна дреха е памучното или ленено сако отново с интересен десен. Не забравяйте и бижутата, които са с много камъни и блясък. По плажа едва ли ще ходите с обувки, но е добре да знаете с какво да съчетаете този имидж. Изберете удобни кецове, сандали или половинки обувки.

Снимки: Keikolynn

Коментирай
Свободно време