Мода

Какво да облека днес

Добавете етно мотиви към визията

24.07.2014г. / 08 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: bloglovin

Снимка: bloglovin

Етно мотивите са част от колекциите на едни от най-големите модни брандове в последните няколко сезона. Те придават една индивидуалност на визията, ето защо в рубриката „Какво да облека днес“ споделяме с вас няколко идеи за това как да ги добавите към вашия летен имидж.

Добавете ресни, много ресни. Изберете чанта от кожа и велурено яке с ресни за вашите летни вечери край морето. Друг етно елемент, който може да добавите към гардероба си са перата. Моделът е съчетал къси дънкови панталонки с туника с щампа с пера.

Стилно и красиво допълнение са герданите, гривните и обиците отново с пера. Тях може да откриете във всеки магазин за аксесоари. Една визия с малко цветове, но красиви детайли, които я правят секси.

Във второто предложение има повече цвят. Ако не откриете подобни панталонки, къси поли или рокли, етно мотив може да добавите с колан.

Свързани статии

Красиво декорираните колани, които може да носите с висока или ниска талия ще добавят етно настроение към визията ви.

Те съчетават в себе си много цветове и мъниста и това ги прави изключително комбинативни с останалата част от облеклото. Подходящи обувки за двете визии са сандалите на равна подметка или на платформа.

Снимки: Bloglovin

Коментирай