Мода

Какво да облека днес

Добавете животински мотиви към вашата лятна визия

30.07.2014г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Щампите и апликациите с животински мотиви върху дрехите и аксесоарите определено са едни сред любимите на дамите за лятото на 2014 година. В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме няколко идеи за това как да добавите повече настроение във вашата отличаваща се визия.

За първата кежуал визия съчетайте дънки в стил boyfriend, които са леко разбридани, тениска с животинска щампа и половинки обувки или сандали на ток. За този модел дънки е характерно, че се стеснява към глезена, свободен е, с леко паднало дъно и изключително удобен.

Подобна тениска може да намерите във всеки един моден бутик с разнообразни образи на животни. Осмелете се да съчетаете няколко десена и добавете в обувките или чантата райе.

Свързани статии

Косата оформете в секси небрежен кок и завържете малък пъстър шал на цветя или точки като тюрбан. Връзването на шалове като тюрбан е също актуално за този сезон и е подходящо за вашата ежедневна или морска визия.

Тъй като 2014 година е годината на коня според китайския календар, следващите идеи ще ви покажат как да добавите образа на коня във вашата визия.

Изберете рокля, панталон или пола с щампи на коне. В зависимост от това в каква цветова комбинация ще ги откриете, добавете подходящи цветове и в останалата част от визията ви. Ако искате само да акцентирате с десен на кончета към визия в изчистени цветове, добавете стилен шал на кончета.

В случай, че откриете летен пуловер или блуза с апликация на коне, винаги може да ги комбинирате с райе, точки, дантела, флорални мотиви, ярки цветове или класически. Всичко зависи от вашите предпочитания за това дали искате да комбинирате няколко акцента и да направите визията по-екстравагантна.

Снимки: Keikolynn

Коментирай