Мода

Какво да облека днес

Нещо в каре...

01.08.2014г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Карето е класически десен, който присъства в колекциите на модните брандове през всички сезони. В различни комбинации от различни цветове, то ще бъде част от вашата визия и това лято.

Десенът е изключително комбинативен и с други десени като точки, райе,, флорални мотиви, а защо не и с животински принт.

В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме свежестта на карето. Моделът е избрал рокля с класическа права линия. Материята е памук с лен, юта, памук с коприна, или 100% лен. Карето е вцветовата комбинация от лилаво, бяло, цвят горчица, синьо.

Когато избирате да носите пъстри дрехи, винаги сте улеснени в избора на цвета на останалите аксесоари. Бихте могли да изберете всеки един цвят от дрехата за чанта и обувки.

Моделът е избрал чанта и колан в различни нюанси на кафяво, които се съчетават стилно с останалите, и обувки в цвят пепел от рози, които много се доближават до лилавото на роклята. Особено актуални са тънките коланчета поставени с висока талия.

Изберете подобно, ако роклята ви няма колан. По желание може да добавите и стилна брошка.

Свързани статии

В случай, че не откривате в гардероба си или в бутиците рокля в каре, със сигурност ще намерите риза или блуза. Остава да решите дали да ги съчетаете с долна част в изчистен цвят или да се осмелите да добавите още един десен.

Снимки: Keikolynn

Коментирай