Мода

Какво да облека днес

Нека бъде лято!

04.08.2014г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

В началото на август настроението ни е още по-морско. Дори и в града то може да ни зареди с положителни емоции. В днешната рубрика „Какво да облека днес“ споделяме как да добавите повече лятно настроение във визията си, когато не сте край морето.

Едни от основните акценти, с които свързваме лятото, морето, плажа, са корабните въжета, котви, моряшко райе, миди, корали и т. н. Визията на модела е семпла, но всички тези елементи добавят много свежест и закачливост.

Потърсете любимите ви дънки. Моделът може да е стреч, бойфренд или класически. Блуза на райе има в гардероба на всяка дама. От вас зависи да изберете цветовата комбинация, която може да бъде червено с бяло, синьо с бяло или съчетание от трите цвята.

Елечето не е задължително. Бихте могли да го замените с лятно сако в изчистен цвят или жилетка. За да добавите морското настроение ще ви трябват брошки или апликации за пришиване към блузата във формата на котва, котва с корабно въже.

Свързани статии

Подобни апликации може да откриете навсякъде. От магазините за аксесоари може да закупите гердани, гривни, пръстени и обеци с подобни акценти. За да бъде аутфитът наистина морски, изберете и обувки на райе.

Чантата може да бъде малка и компактна, която да се носи през рамо или тип торба, разбира се в подходящ цвят. Гримът е в меки и естествени нюанси. Нека бъде лято!

Снимка: Keikolynn

Коментирай