Мода

Какво да облека днес

Красива рокля с ресни

20.08.2014г. / 09 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Един от забележителните акценти в модата през последните няколко сезона са ресните. Те най-често са стилно допълнение към, кожените чанти и якета, присъстват в бижутата, но също така и при някои модели рокли.

В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме разкоша на това да носите рокля с ресни. Има разнообразни модели рокли, в които ресните са на няколко етажа, такива, които се спускат от деколтето до края на роклята или както е при  този модел.

Роклите с ресни винаги придават една индивидуалност. Правят визията гъвкава, секси са, напомнят за 60-те и са подходящи, когато искате да прикриете някои несъвършенства във фигурата си.

Тук моделът е избрал рокля в нежно розово. Цвят, който  комбинативен с всички останали цветове. Този имидж е допълнен от сиво, тъмно синьо и кафявата гама. Подобна рокля може да се комбинира с памучно сако, фина жилетка или болеро и разбира се разкошни сандали или обувки от велур.

Свързани статии

Чантата поставя еклектично настроение. Тя е пълна противоположност на настроението, което носи роклята на ресни. Въпреки това, съчетанието е интересно. Аксесоарът е като избродиран на ръка, излъчва автентичност.

Добавете и във вашия гардероб  красива рокля с ресни. Тя е подходяща не само за изискани събития или вечерно парти, но представена по този начин може да бъде част от вашата ежедневна визия. 

Снимка: keikolynn

Коментирай