Мода

Какво да облека днес

Нещо от кожа...

25.08.2014г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Какво да облека днес

Черният цвят е класика. А, когато към класиката добавите и няколко акцента, визията ви става неповторима. В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме една красива идея в черно, подходяща за офис облекло или вечерно парти. 

Поглеждайки към есенните колекции, които могат да бъдат разгледани в по-голяма част от бутиците, откриваме много модели в кожа. Естествена кожа, изкуствена или плат, който имитира този ефект.

В този имидж моделът е облечен с такава блуза, която имитира ефекта на кожата. Щампирана е със змийски акцент, който ще бъде актуален и през тази есен и зима. Панталонът, който е стилно съчетан към блузата може да бъде от коприна, купро, вискоза, памук.

Свързани статии

Линията му се стеснява към глезена, като в същото време остава свободен. Обувките допълват идеята на блузата и също са със змийски принт. Фин кант в златно, ги прави още по-шармантни и допълва колието.

Останалите бижута също са в златисто, а чантата е в черно и класическа форма. Секси, удобно и комфортно за носене, което ще ви отличава от всички останали. 

Снимки: fashionloft8.blogspot.com

Коментирай