Мода

Какво да облека днес

Секси къси панталонки

29.08.2014г. / 09 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Късите панталонки се секси, удобни и предпочитано облекло за летните дни. В рубриката "Какво да облека днес" ще видите как да създадете една приятна визия за ежедневието или за вашите морски разходки в оставащите топли дни. 

Ако в гардероба си нямате къси дънкови панталонки, със сигурност имате стари дънки, които не носите. Трябва ви само ножица, за да си направите такива. Оставате ги разръфани, изключително модерни са и правят визията още по-предизвикателна.

Тишърт! Изберете удобна памучна тениска или потник. Нека визията ви има повече настроение. Връхната дреха също е от значение. В тази визия моделът е с късо сако на точки.

Съчетанието между десените прави визията интересна. Ако нямате сако на точки, но на райе или цветя, нека то бъде вашето допълнение към късите дънкови панталонки. 

Свързани статии

Във втората визия моделът е с къси панталонки на флорани мотиви. И тук има семпла комбинация на райе и цветя. Класическото дънково яке може да бъде стилно заменено от риза деним.

Докато първата визия съчетаваше настроенията на класическите цветове, в тази има повече от червено, жълто, зелено, синьо. Която и визия да изберете не пропускайте да обуете сандали на висока платформа от кожа или с повече настроение, както и подходящите бижута.

Снимки: keikolynn

Коментирай