Мода

Какво да облека днес

Гащеризоните са секси и удобни за носене и са подходящи за всеки повод

03.09.2014г. / 08 13ч.
Михаела Лазарова
Какво да облека днес

През пролетно-летния сезон част от колекциите на модните брандове бяха гащеризоните. Тенденцията продължава и през следващите сезони, а в голяма част от бутиците вече се предлага и разнообразие от линии и цветове при този вид тоалет.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една идея за това как да носите гащеризон.

Гащеризоните са секси и удобни за носене и са подходящи за всеки повод, дори за сватба. Абстрахирайте се от класическия им вид, който е познат на всички (дънков) и внесете повече свежест и екстравагантност във визията си.

Предлагат се в разнообразни линии, с много широки крачоли и от ефирни материи, в плисе, такива, които се стесняват към глезена, които в горната си част наподобяват бюстие, с десен на цветя, райе, с дълъг или къс ръкав, с дантела и т. н.

Това, което ще откриете в бутиците ще задоволи и желанията на най-капризните дами. В тази идея моделът е избрал черен гащеризон. Материята е лека, може да е от коприна, купро, вискоза и полиестер.

Свързани статии

Този модел е със свободни крачоли, но в същото време линията се стеснява към глезена. Леко пристегнат е в талията, която е по-висока. Високата талия издължава силуета. Въпреки че няма пищност в материята, широкото плисе подчертава красотата на модела, а цепката на гърба прави визията още по-секси.

Класическото черно е комбинативно с всякакви цветове и десени. Тук е добавен разкошът на леопардовия принт. Обувките са на равна подметка, с декорация от естествен косъм.

Меката и красива шапка е задължителен аксесоар от есенната визия. Чантата може да бъде малка и компактна, която да се носи през едно рамо или тип торба.

Снимки: Fashionloft8.blogspot

Коментирай