Мода

Какво да облека днес

Една визия с три десена

08.09.2014г. / 09 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Лятото си отива, но топлите спомени за него не . Със своите цветове то винаги ще напомня за себе си и ще оставя приятно усещане у нас. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една свежа визия в типичното за лятото свежо синьо.

Идея, в която ще видите как съчетаването на три десена прави визията стилна и ефектна. Най-напред обръщаме внимание на ризата деним, която е част от гардероба ни през цялата година.

Освен в изчистени цветове, ще я откриете в десен на точки, цветя, звезди, райе и т. н. Точките винаги играят добре с райето, без значение дали е фино или по-широко. Пола в синьо бяло допълва ризата деним и напомня много за пясъка, морето и слънцето.

През последните дни все по-често се нуждаем от връхна дреха. В нашето предложение дамата е съчетала райе и точки с памучен шлифер на флорални мотиви.

Свързани статии

Три десена, които взаимно се допълват, добавят синьо, морско настроение и искат контрастен цвят, за да бъде визията съвсем завършена.

Добавете нещо ярко в аксесоарите, като слънчево жълто или оранжево. Обувките е добре да бъдат на висок ток, но ако се чувствате удобно в кецове, експериментирайте!

Снимка: Keikolynn

Коментирай