Мода

Какво да облека днес

Ефирна рокля с кожено яке

10.09.2014г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимки:keikolynn

Снимки:keikolynn

Със сигурност всяка от вас е направила своята първа за новия сезон фешън обиколка по магазините. Видели сте какви цветове и акценти ще са актуални за есента на 2014 година и как и с какво може да ги комбинирате.

В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме една свежа комбинация от ефирна рокля в бяло с дантела с кожено яке тип рокерия.

През пролетта и лятото на 2014 година изключително актуални бяха блузите, роклите и полите с дантела в бяло, слонова кост, черно и пепел от рози. Тази тенденция продължава и в есенната мода. Добавете към гардероба си подобна свежа рокля в бяло или екрю.

Може да я изберете с по-къс или дълъг ръкав, дълга до земята или с дължина около коляното. Тя е подходяща за всекидневна визия, за вечер или за вашето офис облекло. Дантелата както винаги придава повече разкош на имиджа.

Свързани статии

Винаги може да я съчетаете с вталено сако от плюш, но този път изберете късото кожено черно яке тип рокерия, което ще е хит тази есен. Подходящи обувки са половинките на висок ток или боти. Ние бихме заменили тези велурени боти с капси, с черни кожени с цип или друг акцент като катарама.

Коланчето не е излишно, но ако държите на този аксесоар, трябва да е нещо деликатно и фино. Ако искате да добавите повече контраст в цветовете на чантата, изберете нещо в червено или класическото черно.

Снимки: Keikolynn

Коментирай