Мода

Какво да облека днес

Леопардов принт и още нещо...

17.09.2014г. / 10 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Обичаме комбинирането на десени с красиви и закачливи акценти. Не само защото са модерни, а и защото винаги добавят една индивидуалност във визията. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една идея за визия с повече настроение, за онези дами, които не спират да експериментират в модата.

Потърсете в гардероба си ефирна риза с леопардов принт. Моделът трябва да бъде със свободна линия, а материята фина, за да може ризата секси и нежно да пада върху фигурата ви. Обуйте любимите дънкови панталонки или пола с дължина около коляното, която може да бъде и в черен цвят.

Акцентът в тази визия са чорапите със сърце. Подобни чорапи или чорапогащи може да закупите от всеки добър магазин за бельо. Задължително добавете височина, като изберете половинки обувки или боти на висок ток.

Свързани статии

Не забравяйте и за аксесоарите. На подобна риза чудесно изпъква подобно колие. Чантата е в подходящ цвят и има елементи по себе си, които много напомнят за леопардов принт.

Не забравяйте и за връхната дреха, която може да бъде асиметрична дълга черна жилетка, вталено късо сако или кожено яке.

Снимки: Keikolynn

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
А и с тва предизвикателно отворено деколте изглежда още по-апетитно тая сладурана... (cut)От редакцията: Моля, имайте предвид, че ще цензурираме някои съвсем порнографски изказвания, все пак и деца може да минат оттук.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Като видя хубави женски бедра в найлонов чорапогащник ми се... (cut)От редакцията: Моля, имайте предвид, че ще трием някои съвсем порнографски коментари, като заместим изтрития текст с (cut). Все пак и деца може да минават насам.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време