Мода

Какво да облека днес

Еклектиката е разрешена, когато става въпрос за мода

19.09.2014г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Есен е. И с нейното настъпване нямаме търпение да потърсим в гардероба си меките и красиви жилетки, да обуем секси дългите чорапи и да съчетаем най-добрите си модни идеи в добра визия. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една свежа есенна визия с повече екрю в комбинация със сиво и розово.

Вече знаете, че ефирните рокли с дантела, плисе, в цвят слонова кост са едни от водещите в колекциите на много от топ дизайнерите. Хубаво е, че в почти всеки бутик може да откриете вашата рокля. Цвят слонова кост е изключително комбинативен.

Затова винаги може да замените розовото и сивото с червено, зелено, кафяво, черно, цвят горчица и т. н. Съчетайте роклята със секси плътни чорапи над коляното. Те могат да бъдат изчистени с малък акцент, рипс и т. н.

Всичко зависи от това каква е роклята, дали има ефект върху нея, който бихте искали да подчертаете и от вашите желания, разбира се. Връхната дреха не е задължително да бъде жилетка, но в този случай тя е уместно съчетана и прави визията романтична. Подобен модел рокля се комбинира добре с късо и вталено сако или яке.

Свързани статии

Обувките е за предпочитане да бъдат на висок ток или платформа, а ако искате да бъдете като модел от модните подиуми, изберете боти с отворени пръсти и задължително ги комбинирайте с такива чорапи.

Чантата определено се различава като настроение, но еклектиката е разрешена, когато става въпрос за мода.

Снимка: Keikolynn

Коментирай