Мода

Какво да облека днес

Игра на десени

22.09.2014г. / 09 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

Играта с десените е задължителна, когато говорим за мода. В рубриката „Какво да облека днес“ ще ви поканим да добавите повече настроение към есенния гардероб с една класическа, но интересна комбинация.

Райето може да бъде съчетавано с много други десени като ромбоиди, цветя, точки, звездички, каре и т. н. В този случай имаме класическа игра на цветовете между синьо, бяло и червено. Тази комбинация не е задължителна само за морската визия. Моделът е с ефирна риза на райе в няколко цвята.

Материята може да бъде от коприна, памук, вискоза. Десенът на панталона, който е в съчетание от бяло и черно е интересен. Малките фигури в далечината напомнят за пепит или каре, но когато се вгледате, виждате малки елипсовидни форми.

Свързани статии

Ако не намерите панталон с подобен десен, експериментирайте. Добавете панталон на малки точки, на цветя, пепит, но избягвайте райето. Този съвет важи, ако за долна част сте избрали панталон. Още по-интересен имидж би се получил, ако съчетаете риза на райе с пола, която е с хоризонтално райе.

Връхната дреха може да бъде сако или кожено яке. Моделът тип рокерия ще бъде актуален за този сезон. Обувките и чантата трябва да бъдат съобразени цветово с останалата част от визията. По желание може да добавите и фин шал.

Снимки: Keikolynn.com

Коментирай