Мода

Какво да облека днес

Визия в класически есенни багри

24.09.2014г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимки: keikolynn

Снимки: keikolynn

Есента настъпи не с очакваните слънчеви лъчи, а с повече вятър и много дъжд. Въпреки това тя има своята красота и чар, а добавяйки от нейните цветове във визията ни, тя би могла да бъде наистина необикновена.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една есенна визия, обединила в себе си цветовете на този красив сезон.

Модните брандове диктуват за есента на 2014 година разнообразие от форми, цветове и акценти. Днес обръщаме внимание на класическите есенни багри като зелено, бежово, кафяво, тъмнооранжевите нюанси.

В тази визия моделът е съчетал два различни варианта на флорални мотиви. Интересна комбинация, която и вие може да опитате да добавите във вашата визия.

Въпреки че не са в един цвят и една форма двата флорални мотива образуват една красива есенна комбинация. Ако не носите поли, може да съчетаете панталон с риза или блуза, които да бъдат на цветя.

Виждат се топлината на зеленото, кафявото и мекотата на синьо-лилавите багри, които деликатно допълват палитрата от цветове. Вече се нуждаем от връхна дреха, затова изберете класически шлифер, сако или късо вталено кожено яке, които да бъдат в сиво-зелен цвят.

Свързани статии

В тази визия аксесоарите са в стилно кафяво. Обърнете внимание на един много актуален за сезона акцент – катарамите. Те присъстват както в модела на чантата, така и в модела на ботите. Добавете ги към вашия гардероб, защото те са подходящи не само за ежедневна визия, но чудесно изпъкват и в по-елегантните модели аксесоари.

Не забравяйте за шаловете, леките за сезона меки шапки с периферия, подходящия модел и цвят колан, които стилно да завършат визията ви.

Снимки: Keikolynn

Коментирай