Мода

Какво да облека днес

Дантела и етно мотиви

01.10.2014г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr

Снимка: thepeachskin.tumblr

Дантела, етно мотиви и пищни и обемни бижута. Романтична и изпълнена с мистика ще бъде модата за есента на 2014 година. Има място за романтика, която напомня за отминалото лято и акценти, които ще разкрият най-красивото в нашата визия. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме две идеи за есенен всекидневен имидж.

Малко е нужно, за да излъчвате романтика, невинност и в същото време да бъдете секси, но не по крещящ начин. Изберете дънки в син цвят, които се стесняват към глезена или са модел чарлстон. Съчетайте ги с красива блуза, която позволява да покажете красотата на деколтето си.

С паднало рамо, с повече дантела и в бял цвят или цвят слонова кост. Подходящи са аксесоари в кафяво и бежово, тези с декорация от велур. Не забравяйте за бижутата, които могат да бъдат с пискюли, обемни и с повече камъни.

Един от основните акценти в тази визия е стилната шапка с мека периферия. Задължително трябва да имате поне една в есенния си гардероб.

Свързани статии

Обърнете внимание и на етно елементите. Ще ги откриете във всяка една част от облеклото. Те могат да бъдат декорация върху рокля, дънки, сако, пола или да покажете етно настроение като изберете бижута в този стил. Пера, асиметрични линии и т. н.

В това предложение моделът е с туника с етно мотиви. Задължителният аксесоар шапка тип бомбе и много разнообразни на вид красиви бижута. Красиво и рядко срещано излъчване. Всеки детайл е прецизно подбран и допълва останалите.

Снимки: Thepeachskin.tumblr.com

Коментирай