Мода

Пищност и обем в бижутата за есен-зима 2014-2015

Уникални, различни и неповторими

02.10.2014г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бижутата са важна част от визията на всяка дама. Обръщаме поглед към тенденциите в аксесоарите за есен-зима 2014-2015.

Това, което ще ни привлече вниманието са обемните и масивни бижута. Това важи не само за колиетата, но и за гривните, пръстените и обиците. Бляскави и прозрачни текстури, геометрични фигури, прозрачни материали, дантела, перли.

Разкош, който е част от предложенията на едни от най-големите модни брандове като Chanel, Christian Dior, Nina Ricci, Vivienne Westwood, Versace и много други.

Какви колиета да изберете?

С много и големи камъни, издължени модели, такива, които завършват с пискюл. Задължителни са и впечатляващите огледални елементи по тях, етно акцентите, естественият косъм. Богатство и разнообразие от елементи, които могат да задоволят и най-взискателните дами.

Уникални, различни и неповторими. Достатъчно е да изберете точното колие за вас, за да превърнете обикновената визия в модно дефиле. Осмелете се да смените рязко настроението и бъдете предизвикателни.

Не забравяйте за колиетата със златни детайли, плочки, вериги, както и тези, които деликатно обгръщат шията ви.

Какви гривни да изберете?

Модна къща FENDI залага на широките, стилни гривни, изработени изцяло от естествена кожа и декорирани с косъм.

Аксесоар подходящ за деловата жена или за ежедневието. Създава усещане и излъчване за класа.

Свързани статии

От друга страна ще бъдат актуални отново обемните и прозрачни пластмасови гривни в разнообразни цветове, които ще се носят по 2-3 на ръка, гривните от слонова кост, тези с дантела, тип вериги, с геометрични фигури и етно мотиви.

Какви обици да изберете ?

При тях също има пищност, обем и детайли. Изберете издължените модели, тези с геометрични фигури, пера. Ако предпочитате романтичната визия в този вид аксесоари, за предстоящите сезони актуални ще бъдат обиците с флорални мотиви, тези с много камъни, пискюли и класическите и неповторими перли.

Снимки: Reuters, Facebook

Коментирай
Свободно време