Мода

Какво да облека днес

Приятна идея за визия в края на работната седмица

03.10.2014г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Петък е ден, в който повечето от вас си позволяват да се облекат за работа по-кежуал. В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме една приятна идея за визия в края на работната седмица. Тя е съставена от цветове и кройки, които всяка дама има в гардероба си.

Дънки. Дамата е облечена с плътно прилепнал модел дънки. Скини дънките са удобни и секси. Цветовете могат да варират от различните нюанси на синьо, до черно, сиво, а защо не и нещо по-цветно.

Към любимите дънки изберете черна памучна тениска с апликация, щампа, фин пуловер или изчистена памучна блуза. Може да изберете такава, която е и с камъни, пайети. Но тогава трябва да се съобразите и с бижутата, които ще добавите.

Свързани статии

Боти, половинки обувки или кецове са подходящи за вашата небрежна, но секси петъчна офис визия. За повече настроение и контраст ви съветваме да изберете останалите аксесоари в по-ярки есенни цветове като червено, охра, жълто, оранжево.

Красивата мека шапка в цвят капучино ще добави още повече сексапил и разкош към визията ви. За връхна дреха изберете късо кожено яке, сако или топла дълга жилетка.

Снимки: Thepeachskin.tumblr.com

Коментирай