Мода

Какво да облека днес

Нестандартна комбинация между каре и леопардов принт

06.10.2014г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

И през есенно-зимния сезон на 2014-2015 година в гардероба ще имаме по нещо с леопардов принт. Той е един от водещите акценти и в рубриката „Какво да облека днес“ ще ви покажем две идеи за това как да създадете една приятна визия, в която да включите целия разкош на леопардовите щампи.

Първата идея показва с какъв друг десен може да го съчетавате. Каре в пъстри цветове и леопардов принт са интересна комбинация, която ви съветваме да направите част от вашата визия. Тук моделът е съчетал рокля с красив, топъл и богат на багри кариран шал.

Нестандартна комбинация, която рядко ще видите. Чорапогащникът, чантата и връхната дреха нека бъдат в цветовете на шала, които да добавят повече стил. Често когато комбинираме десени, забравяме за тези детайли и визията от стилна може бързо да се превърне в кич.

Свързани статии

В случая имаме умело съчетаване на цвят капучино при чорапогащника и червено при чантата. Връхната дреха препоръчваме да бъде изчистена като цвят, линия и без подобни декорации. Подходящи обувки за тази визия са ботуши в класически модел, боти или половинки обувки.

Във втората идея ви представяме една секси визия, която е подходяща и за вечерно парти. Имаме скини панталон в страхотен цвят, ефирна леопардова риза и златни обувки в класически модел на висок ток. Подходяща връхна дреха за тази визия е късо кожено яке тип рокерия, късо сако.

Снимки: Keikolynn

Коментирай