Мода

Какво да облека днес

Нещо от кожа

08.10.2014г. / 08 00ч.
Михаела Лазарова
Снимкa: keikolynn

Снимкa: keikolynn

Кожените поли, рокли, якета и панталони са водещ в акцент в модните колекции на едни от най-добрите модни къщи като Gucci, Saint Laurent, Miu Miu и Louis Vuitton. Кожата се завръща в гардероба като част от вечерната, офис и ежедневна визия, независимо дали е естествена или изкуствена.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една свежа идея за това как да съчетаете кожа във вашето облекло. Направете една хубава шопинг обиколка и купете желаната от вас дреха в кожа. В това предложение моделът е съчетал червена пола с дължина над коляното.

Талията на полата е висока, а линията права. През този сезон може да избирате между поли с дължина около прасеца, в трапецовидна линия. Кожените облекла могат да бъдат открити в разнообразни цветове като черно, зелено, охра, червено с декорация от капки и т. н.

Червеното е комбинативен цвят, а моделът е предпочел да добави повече свежест към него, съчетавайки червена пола с розова памучна риза. Не забравяйте за малките и фини коланчета, както и за фигуралните чорапогащници.

Свързани статии

Добавете боти от лицева кожа с капси или изчистени. На тази цветова гама ние бихме заменили розовата малка чанта с по-обемна в черно.

Връхната дреха нека бъде късо кожено яке тип рокерия или класически модел. Не забравяйте и за кожените рокли, сукмани, кожените къси панталонки.

Снимка: Keikolynn

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Много възбуждащо ми действа тази къса поличка. Като видя жена с хубави бедра в найлонов чорапогащник и високи токчета получавам спонтанна ерекция.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време