Мода

Тенденции в моделите чанти за есен-зима 2014-2015 (галерия)

Красиви, елегантни и предизвикателни

09.10.2014г. / 12 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

С пищна декорация от кожа, с капси и красиви бродерии напомнящи винтидж стила... Такива ще бъдат тенденциите за есен-зима 2014-2015 при едни от любимите и незаменими аксесоари на всички дами – чантите.

Чантата е аксесоарът, който прави вашата визия завършена, тя играе ключова роля, затова е важно не само да бъде красива, но и да е съобразена с останалата част от имиджа ви. Една малка грешка и забележителната визия може да се превърне в провал.

Затова споделяме няколко от водещите акценти при този вид аксесоар, които ще ви помогнат да изберете онази чанта, която отговаря на вашето настроение и стил.

Чанти с капси и метални елементи

Ще ги откриете в различни размери, форми и цветове, обсипани с много капси. Акцент, който е подходящо допълнение към кожени облекла, които също са задължителни за този сезон като панталони, къси кожени панталони, поли, рокли.

Чантите с естествен косъм и кожа

Те са обемни, имат допълващ елемент под формата на пискюл, с къса и широка дръжка Donna Karan, Nina Ricci, Lanvin както и много други модни марки ни ги предлагат за есен-зима 2014-2015. Стилни, елегантни и подходящи за деловите дами.

Малките чантички през рамо

Удобни, те могат да бъдат част от вашата дневна или елегантна визия.

Чантите без дръжка и чантите от лак

Красиви, елегантни, дамите по-често избират да бъдат с тях на вечерно събитие. Модни брандове като Christian Dior, Armani, Gucci, Roland Mouret, не пропуснаха да ги направят част от колекциите си.

Лакът ще бъде актуален и този сезон, затова не пропускайте да съчетаете подобна чанта с елегантни лачени обувки на висок ток.

Свързани статии

Класически клъч

Подходящи за парти или по-официална визия, те са едно необходимо бижу. В златно, с естествен косъм или с много камъни, те са част от колекциите на Frankie Morello, Michael Kors, Ralph Lauren. Не пропускайте да ги добавите към есенния гардероб.

Чантите с ресни и дръжки като вериги

Ресните като елемент наистина никога не избледняват с уникалния си дизайн и универсален характер или това поне личи в колекциите на Stella McCartney, Michael Kors, Roberto Cavalli. От друга страна веригите ще бъдат задължителен елемент не само при бижутата, но и при дръжките на чантите. Кое избирате?

Разбира се изборът на модели чанти не спира дотук. Не забравяйте за удобните раници, които могат да бъдат и елегантни, за тези чийто модел напомня куфарче, за ярките цветове, за чантите с флорални мотиви, пайети и тип торба. В галерията ни може да разгледате още интересни модели.

Снимки: Reuters

Коментирай