Мода

Какво да облека днес

Нещо в кожа

13.10.2014г. / 08 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кожените облекла са секси, красиви и ще бъдат хит за есен-зима 2014-2015. Затова в рубриката ни „Какво да облека днес“ ще виждате често модни предложения, в които поне един елемент от визията е от кожа.

Кожа и лак. Винаги се съчетават добре заедно, а моделът на Gucci от колекцията за есен-зима 2014-2015 година е поредното доказателство. Дами, не пропускайте да добавите в гардероба си кожена рокля.

Тъй като времето все още е топло за ботуши, може да ги замените с половинки обувки на висок ток или боти от лак. Съветваме ви чантата да бъде изчистена. Връхната дреха също не бива да бъде натрапчива. Не забравяйте и за пищния гердан с цветя, камъни или вериги.

Кожа и камъни. Красиви и деликатни отблясъци, които не претрупват визията.

Изберете вашата кожена рокля в цвят, различен от класическото черно, като пепел от рози, зелено, охра, кафяво, червено, лилаво.

Свързани статии

Ако върху кожата няма подобна декорация, винаги може да раздвижите модела й като добавите бижута с камъни, но те трябва само да подчертаят имиджа. Кожените рокли бихте могли да комбинирате и с дългите и обемни жилетки, фино палто или вталено кожено яке.

Снимки: Reuters

Коментирай