Мода

Какво да облека днес

Пола в плисе

17.10.2014г. / 08 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Плисето – класически елемент в облеклото, който през времето претърпя много трансформации, но запази своя разкош.

В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме едно есенно предложение за това как да носите плисе. Ще го откриете при роклите, ризите, полите.

Беше актуално през изминалото лято и ще бъде част и от есенно-зимната мода за 2014-2015 година. В модните бутици ще намерите плисирани поли от различни материи, като кожа, полиестер, вълна и с различни дължини, асиметрични линии и декорации по тях.

Може да ги съчетаете с топ, жилетка, фин пуловер, тениска, риза или дантелена блуза както този модел. Дантела, флорални мотиви и плисе. Три страхотни акцента за една стилна, ежедневна или делова визия.

Свързани статии

Не забравяйте за плътните чорапи над коляното, които в по-топлите дни може да носите с половинки обувки с отворени пръсти или с боти. Коланчето не е задължителен аксесоар, но се препоръчва като допълнение и когато искате да подчертаете талията си.

За връхна дреха изберете сако, вталено яке, фино палто или шлифер. Чантата може да бъде в класическа квадратна форма с къси дръжки. Не пропускайте да добавите към гардероба си подобна стилна пола в плисе.

Снимка: Keikolynn

Коментирай
Свободно време