Мода

Нестандартна красота (галерия)

Как се става модел с витилиго?

16.10.2014г. / 10 19ч.
Михаела Лазарова
Снимкa: facebook Winnie Harlow

Снимкa: facebook Winnie Harlow

Тя е на 20 години, от Торонто, страда от рядко кожно заболяване, наречено витилиго и мечтае да бъде модел. Представяме ви една красива дама на име Шантел Браун Янг. Историята на нейното заболяване започва, когато тя е само на 4 години.

Тогава по тялото й се появява първото бяло петно. Витилиго започва да прогресира и не след дълго Шантел бива поставена в изолация от своите връстници. Въпреки своите различия, тя продължава да бъде силна и не спира да върви по пътя към своята мечта да стане известен модел.

Наскоро взе участие в престижния конкурс America's Next Top Model TV show и въпреки че отпадна, мечтата й започва да се осъществява.

Свързани статии

В нейна подкрепа застана чернокожият модел Тайра Банкс , а една от най-добрите модни марки Desigual я направи лице на кампанията си за есен-зима 2014-2015 година.

Непоколебима, решителна и целеустремена. Това показва със своето излъчване от фотосите, които споделяме с вас.

Една история за различното, красивото, за дефекта, който се превръща в ефект за милиони, за много препятствия, през които преминава едно обикновено момиче.

Свързани статии

Чаровната Шантел има хиляди последователи в Instagram. В галерията ни може да видите още нейни снимки. Ние ще продължаваме да следим как се развива кариерата й на модел и не се съмняваме, че ще бъде успешна.

Снимки: Facebook Winnie Harlow

Коментирай