Мода

Какво да облека днес

Нещо с камъни...

22.10.2014г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Есенната мода ни посреща не само с разкоша на топлите и ярки цветове, но и с много блясък. Блясъкът на камъните, пайетите и златните елементи са задължителни за есен-зима 2014-2015 година.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една идея за това как да съчетаете камъните като акцент с останалата част от облеклото.

Имиджът на модела е издържан в класически цветове. Сивото от скучен цвят винаги може да бъде преобразено в нещо наистина красиво, когато към него се добавят камъни. Блузите с подобни декорации ще бъдат повече от задължителни за предстоящите сезони.

Ще ги откриете във всеки моден бутик, а ако обичате да импровизирате, бихте могли да направите и ваша уникална блуза с блясък. Купете няколко камъчета за лепене от кинкалерията и ги декорирайте върху изчистена памучна блуза.

Свързани статии

Съчетаването на камъни с други акценти ще ви направи оригинални. Затова не пропускайте да добавите флорални мотиви и точки, както е в това предложение. Всеки един акцент е красив сам по себе си и независим от другите, но заедно създават нещо необичайно и оригинално.

За да се отличавате от масата и да създадете свой собствен стил, трябва да експериментирате. Това е модата – смелост, експеримент и нито капка съмнение, че няма да се получи оригинална визия.

Снимки: Keikolynn

Коментирай