Мода

Какво да облека днес

Нещо, което да е удобно и топло

24.10.2014г. / 08 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Красивата, но студена зима напомня все повече за себе си. Искаме да сме облечени топло, но и да изглеждаме стилно. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме две визии, които ще ви вдъхновят да добавите топли плетива в ежедневната ви визия.

Първото предложение е за онези дни, в които нямате много време да избирате своя имидж и в същото време искате да се чувствате удобно и секси. Дънки, боти и пухкав пуловер. За връхна дреха изберете късо кожено яке или по-плътно такова. Не забравяйте за шапката и шала.

През есенно-зимния сезон на 2014-2015 година ще бъдат актуални дебелите и едро плетени шалове, както и вълнените шапки с мека периферия. Завършете имиджа с кожена чанта без дръжки, модел тип торба или плетена чанта.

Докато в първата визия имахме съчетание от синьо, сиво и бежово, втората предлага разкоша на екрюто и светлобежовото. Дългото, топло и красиво плетено пончо също ще бъде задължителен елемент от есенно-зимната мода.

Свързани статии

То може да замени връхната дреха или да бъде носено върху по-фино сако, елек или яке. Разкошът на екрюто прави визията искряща. Цветът е комбинативен и играе красиво в контраст с кафявата гама, червено, оранжево.

Снимки: Thepeachskin.tumblr.com

Коментирай