Мода

Какво да облека днес

Експлозия от цветове

31.10.2014г. / 10 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

В есенно-зимната мода за 2014-2015 година, освен класическите цветове като сиво, бежово, черно, ще има богата палитра от ярки нюанси като цвят горчица, червено, лилаво, жълто, зелено, оранжево и т. н.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме две визии с повече цвят и настроение.

Лилаво и екрю. Царственото лилаво в съчетание с екрю и дантела е за тези дами, които искат да подчертаят романтичното настроение във визията си.

Дантелата е класическо допълнение, което дизайнерите не пропускат да вмъкнат във всяка една колекция. И двата цвята са изключително комбинативни поотделно, а съчетани заедно създават един приятен контраст.

Моделът на полата изберете според вашата фигура и предпочитание. Особено актуални са тези, които са с дължина малко над коляното и с висока талия. Плътният чорапогащник е задължителен. Подходящи обувки за тази визия са изчистени боти с височина до около глезена или половинки обувки на ток.

Свързани статии

Втората визия е една експлозия от цветове. Ефирната материя на роклята в цвят горчица, наситенорозовото на топлото палто и мекотата на сивия цвят на шапката, превръщат мразовитото време в пролет.

Не забравяйте, че ярките цветове са задължителни през есенно-зимните сезони. Не само правят визията ви по-красива и разнообразна, но повишават вашето добро настроение.

Снимки: Keikolynn

Коментирай