Мода

Какво да облека днес

Топло пончо

05.11.2014г. / 09 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: the peachskin.tumblr

Снимка: the peachskin.tumblr

Фолк мотивите в модата ще бъдат актуални и през есента и зимата на 2014-2015 година. Част от тях е удобното и топло пончо. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме идеи, които ще ви покажат как и вие може да го добавите към вашата визия.

Пончото е част от колекциите на едни от най-големите модни брандове, като Burberry, Etro, Roberto Cavalli и други. Ще го откриете изработено от вълна, в комбинация с ангора и кашмир.

В различни дължини, асиметрични линии, с възможност да прокарате ръцете си през него и да промените изцяло идеята му, в разнообразни цветове и десени.

Как да го съчетаете?

Пончото би могло да замести връхната дреха или да се носи върху тънко яке, сако. Подходящо е и за деловия стил. В тази визия моделът е с класическа линия, в класически цветове, допълващи останалата част от имиджа.

Експериментирайте със съчетаването на десените. Тук има каре, ромбоиди, които допълват плисето на полата.

Свързани статии

По-дългите модели пончо са стилен завършек на вашата визия, в която сте решили да добавите разкоша на фините и ефирни материи върху роклята. Тук има красив сблъсък не само на цветове и десени, но и на материи.

Класически цвят и декорация от кожа. Предложение за онези дами, които спазват деловия стил на обличане. Пончото може да комбинирате и с дънки, клинове. Добавете към вашия есенно-зимен гардероб топло пончо, за една по-раздвижена визия.

Снимки: Reuters

Коментирай