Мода

Какво да облека днес

Впечатляваща композиция от ярки цветове

17.11.2014г. / 08 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Ярки цветове, мекота и топлина в материите и много настроение. Такова е днешното предложение в рубриката „Какво да облека днес“. За есен-зима 2014-2015 година актуални цветови гами, които ще диктуват модата ще са тези на сивото, синьото, класическите черно, бяло, черно, разкош в бордо и червено, блясъка на златните и металик цветове, мекотата на розовото и настроение, облечено в жълто, оранжево и зелено.

В това предложение моделът е съчетал няколко десени и цветове, които правят истинска експлозия от багри. Оранжево, розово и жълто.

Три ярки цвята в една впечатляваща композиция, които откриваме в колекциите на едни от най-добрите модни къщи като Miu Miu, Jean Paul Gaultier, Chanel, Givenchy, Valentino и други.

За да добавите същата яркост и във вашата ежедневна визия, започнете от топлия пуловер или жилетка. Изберете ярко тъмнооранжево или червено. За долна част на имиджа добавете пола в каре от розово и червено или розово и оранжево.

Свързани статии

Карето може да замените с друг десен, но запазете яркостта на комбинацията. Връхната дреха е в райе от розово и оранжево. Виждате колко интересна и свежа закачлива комбинация се е получила – каре, райе и ярки цветове.

Ако не откриете раирано палто, винаги може да го замените с едноцветно. Не забравяйте и за дебелия плетен шал в тъмножълто, който завършва визията.

Снимка: Keikolynn

Коментирай